При палене на 1.8 ТС , всеки път пали все едно паля дизелова кола и след 2 - 3 секунди се оправя , но мисля че не е нормално да ми пали така ? А и като дам на свободна имам проблем с оборотите играят , лекичко играят , но пак играят ... А като съм на светофара или на едно място , няма проблем ... кове ги на 900 ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем при палене ...
Collapse
X
-
Брато и аз иам 145 1.4ТС и моита така пали точно първите 10 сек се едно дизел карам и се оправя тва няма страшно а относно обороите преди и на мен ми играеха ама много пример качват се до 1,500 и падат точно до 0 аха да загасне пак се дигат. и тва се оказа че е от стъпковото моторче. Но ако си на гас и ти го прави само на гас това че при мен така беше имаш 1 маркуч за вакома от изпарителя горе до двигателя някаде на мен ми беше пукнат или отрязан някои маистор е замаял брат ми че колата нищо и няма и така
-
Първоначално публикувано от dan4o0obg Покажи съобщениеБрато и аз иам 145 1.4ТС и моита така пали точно първите 10 сек се едно дизел карам и се оправя тва няма страшно а относно обороите преди и на мен ми играеха ама много пример качват се до 1,500 и падат точно до 0 аха да загасне пак се дигат. и тва се оказа че е от стъпковото моторче. Но ако си на гас и ти го прави само на гас това че при мен така беше имаш 1 маркуч за вакома от изпарителя горе до двигателя някаде на мен ми беше пукнат или отрязан някои маистор е замаял брат ми че колата нищо и няма и така
Comment
-
Първоначално публикувано от burgazliqta Покажи съобщениеПри палене на 1.8 ТС , всеки път пали все едно паля дизелова кола и след 2 - 3 секунди се оправя , но мисля че не е нормално да ми пали така ? А и като дам на свободна имам проблем с оборотите играят , лекичко играят , но пак играят ... А като съм на светофара или на едно място , няма проблем ... кове ги на 900 ?Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection
Comment
-
Махни декоративния капак на двигателя и виж двете маркучета които отиват преди и след дроселаИзлизат от един тройник на капака на клапаните над 4 цилиндър.При мен бяха нацепени,смених ги и клатенето спря.Също виж зо пропуски на въздух след дебитомера до дросела.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеМахни декоративния капак на двигателя и виж двете маркучета които отиват преди и след дроселаИзлизат от един тройник на капака на клапаните над 4 цилиндър.При мен бяха нацепени,смених ги и клатенето спря.Също виж зо пропуски на въздух след дебитомера до дросела.
Comment
Comment